سعادت آباد ، اتوبان یادگار امام جنوب ، نرسیده به فرحزاد ، خیابان ایثارگران شمالی ، نبش البرز ۵

22221000

پاسخگویی 24 ساعته

کاشت ابرو با موی مصنوعی | نحوه و هزینه کاشت ابروی مصنوعی

  1. Home
  2. »
  3. دانشنامه کاشت ابرو
  4. »
  5. کاشت ابرو با موی مصنوعی | نحوه و هزینه کاشت ابروی مصنوعی
انجام کاشت ابرو با روش‌های متعددی امکان‌پذیر است؛ کاشت ابرو با موی مصنوعی، از دیگر روش‌های موجود بوده که مزایایی از قبیل دستیابی به نتیجه فوری، عدم نیاز به ناحیه اهدایی و کم تهاجمی بودن این روش دارد! موی مصنوعی متشکل از موادی همچون پلی‌استر، اکریلیک، پلی‌پروپیلن و نایلون بوده و امکان ناسازگاری آن با بدن نیز وجود دارد. کاشت ابرو مصنوعی برای افرادی که دچار ریزش مو شده یا درگیر ابروهای کم‌پشت هستند؛ مناسب است.

از سوی دیگر، اشخاصی که باردار بوده یا در دوران شیردهی هستند، افراد مبتلا به عفونت فعال ابرو و دارای شرایط خاص پزشکی، نمی‌توانند خود را کاندیدای انجام عمل کاشت ابروی مصنوعی بدانند. هزینه این روش از کاشت ابرو در بازه بین ۳ تا ۱۰ میلیون تومان است. در ادامه جزئیات بیشتری را تشریح خواهیم کرد.

کاشت ابرو با موی مصنوعی چیست؟

کاشت ابرو با موی مصنوعی یا فیبر مصنوعی به فرایندی اطلاق می‌شود که در آن برای ایجاد و افزایش زیبایی ابروها از موهای مصنوعی، مشابه موهای طبیعی استفاده می‌شود. این روش معمولاً در افرادی که به دلایل مختلفی از جمله ریزش ابرو، بیماری، یا آسیب، ابروهای کم‌پشتی دارند، کاربرد دارد. موهای مصنوعی به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که شبیه به موهای طبیعی به نظر برسند و در صورت کاشت صحیح، ظاهری طبیعی ایجاد کنند. Artificial Hair Transplant: Pros, Cons and Realities – Cosmedica

موی مصنوعی از موادی نظیر پلی‌استر، اکریلیک، پلی‌پروپیلن و نایلون ساخته شده است؛ اکریلیک، رایج‌ترین ماده‌ای است که به دلیل سبک و مقاوم‌بودن برای این امر مورداستفاده قرار می‌گیرد! این روش معمولاً نیاز به برش و جراحی نداشته و به‌صورت غیرتهاجمی اجرا می‌شود. لازم به ذکر است؛ در این روش نیز، بیماران می‌توانند رنگ و ضخامت موهای مصنوعی را مطابق با نیاز و سلیقه خود انتخاب کنند. موهای مصنوعی معمولاً دارای عمر طولانی بوده و در برابر آب‌وهوای مختلف مقاوم هستند.

سیر تحول کاشت ابروی مصنوعی

پیوند موهای مصنوعی از زمان کاشت‌های حجیم و مشهود دهه‌های ۸۰ و ۹۰ که نتوانست رضایت عده زیادی را جلب کند؛ تحولات چشمگیری داشته است. این روش به دلیل نتایج نامطلوب و نگرانی‌های ایمنی، با جنجال و ممنوعیت موقت در ایالات متحده مواجه شد.

بااین‌حال، پیشرفت‌هایی در تکنیک‌هایی مانند پیوند واحد فولیکولی (FUT) و استخراج واحد فولیکولی (FUE) این حوزه را متحول کرده است. در واقع، پیوند موهای مصنوعی مدرن نتایج طبیعی‌تری با حداقل جای زخم ارائه می‌دهد، اعتماد به انجام این روش بازگشته و آن را به گزینه‌ای مناسب برای افرادی که به دنبال رفع مؤثر ریزش مو هستند؛ تبدیل کرده است.

کاندیدای کاشت ابرو مصنوعی چه کسانی هستند؟

چنانچه نام این روش به‌تازگی به گوشتان خورده است؛ امکان دارد؛ بخواهید میزان صلاحیت خود را برای انجام این روش، بسنجید. به‌طورکلی، کاندیداهای پیوند ابرو با موی مصنوعی شامل افراد زیر هستند:

  • افراد دچار ریزش ابرو؛ اشخاصی که تجربه ریزش جزئی موی ابرو به دلایل ژنتیکی، ضربه یا بیماری را داشته‌اند. افرادی که دچار ریزش کامل یا جزئی ابرو هستند؛ اغلب کاندیدای مناسبی برای این روش محسوب می‌شوند.
  • ابروهای نازک یا کم‌پشت؛ افرادی که ابروهای نازکی دارند و می‌خواهند ابروهای پرپشت‌تری داشته باشند، می‌توانند این عمل را انجام دهند.
  • سلامت عمومی مطلوب؛ برخی بیماری‌ها یا داروها می‌توانند بر نتیجه عمل تأثیر بگذارند و ممکن است؛ فرد را از انجام عمل محروم کنند. مشاوره با پزشک بسیار مهم است.
  • انتظارات واقع‌بینانه؛ پیوند ابرو با موی مصنوعی نمی‌تواند ابروهای کاملاً طبیعی و مشابه ابروهای طبیعی را برای شما ایجاد کند. درک این موضوع و داشتن انتظارات واقع‌بینانه برای نتیجه مثبت عمل بسیار مهم است.
  • عدم حساسیت به مواد مصنوعی؛ برخی افراد به مواد مصنوعی مورداستفاده در پیوند ابرو حساسیت دارند. انجام تست آلرژی قبل از عمل از اهمیت فراوانی برخوردار است.

چه کسانی برای کاشت ابروی مصنوعی مناسب نیستند؟

موارد منع کاشت ابرو با موی مصنوعی باید بسیار جدی در نظر گرفته شوند. درصورتی‌که شرایط زیر را دارا هستید؛ از انجام عمل صرف‌نظر کنید:

  • عفونت فعال در ناحیه ابرو؛ هر گونه عفونت باید قبل از عمل درمان شود.
  • شرایط پزشکی خاص؛ وجود برخی بیماری‌ها احتمال دارد؛ فرد را از انجام عمل منع کنند.
  • بارداری و شیردهی؛ تغییرات هورمونی ممکن است؛ این عمل را در این دوره‌ها نامناسب کند.
  • مصرف برخی داروها؛ برخی داروها می‌توانند در نتیجه عمل اختلال ایجاد کنند.

در همه موارد، قبل از انجام هرگونه پیوند ابرو، باید با یک پزشک متخصص مشورت کنید تا مشخص شود که آیا این درمان مناسب است یا خیر و خطرات و عوارض جانبی احتمالی به طور واضح برای شما توضیح داده شود.

مزایای کاشت ابروی مصنوعی

به‌منظور انجام این عمل، می‌بایست؛ بر تمامی وجوه آن اعم از نکات مثبت و منفی، آگاه شوید. باید توجه داشته باشید؛ رشد و استقرار کامل فولیکول‌های موی طبیعی چندین ماه طول می‌کشد. الیاف مصنوعی می‌توانند بلافاصله نتیجه بدهند و شما را با یک نتیجه فوری، غافلگیر کنند. افزون بر این مورد، باید بدانید که پیوند الیاف مصنوعی نیازی به موی اهدایی ندارد؛ بنابراین افرادی که موهای محدودی دارند می‌توانند به‌راحتی این عمل را انجام دهند.

کم تهاجمی بودن این عمل بسیار نکته مثبتی است که توجه عده زیادی را به خود جلب کرده است. پیوندهای مصنوعی نسبت به پیوندهای سنتی از میزان تهاجم کمتری برخوردار هستند. این روش به‌جای جراحی گسترده، برش‌های کوچکی را روی پوست ایجاد می‌کند.

معایب کاشت ابروی مصنوعی

صرف‌نظر از تمامی نکات مثبت گفته شده درباره این روش، باید جنبه‌های منفی را نیز در نظر گرفت. الیاف مصنوعی معمولاً مانند موی طبیعی به نظر نمی‌رسند یا به‌عبارت‌دیگر به‌مانند موی طبیعی، احساس نمی‌شوند. موی مصنوعی از نظر بافت و حرکت غیرطبیعی به نظر می‌رسند. علاوه بر این موضوع، ضروری است بدانید؛ پیوند مصنوعی یک روش دائمی نبوده و ممکن است به دلیل عمر محدود الیاف مصنوعی، نیاز به تعویض دوره‌ای آنها داشته باشید.

در کنار تمامی این موارد، باید در نظر داشته باشید که برخی از افراد به الیاف مصنوعی حساسیت دارند. انجام تستی به‌منظور ارزیابی میزان تحمل بدن در برابر این روش برای جلوگیری از عوارض پیوند بسیار مهم است.

هزینه کاشت ابرو با موی مصنوعی چقدر است؟

هزینه کاشت ابرو با موی مصنوعی، در بازه ۳ تا ۵ میلیون تومان تعریف می‌شود. به‌مانند هزینه تمامی روش‌های دیگر، عواملی نظیر محل جغرافیایی، مهارت جراح و کیفیت موهای کاشته شده، همگی بر هزینه نهایی اثرگذار خواهند بود.

خطرات و عوارض جانبی کاشت ابرو مصنوعی چیست؟

پیوند موی مصنوعی روشی آسان برای به‌دست‌آوردن موهای بیشتر را وعده می‌دهد. بااین‌حال، باید خطرات و عوارض جانبی احتمالی را نیز در نظر بگیریم:

  • عفونت؛ واردکردن مواد خارجی به پوست سر منجر به عفونت می‌شود. برای جلوگیری از بیماری یا التهاب، استریلیزاسیون و مراقبت‌های بعد از عمل مناسب ضروری است.
  • اسکار (جای زخم)؛ برش‌هایی که در طول عمل ایجاد می‌شوند؛ امکان دارد منجر به ایجاد جای زخم شوند. این امر گاهی اوقات می‌تواند به ریزش دائمی مو یا آلوپسی اسکار منجر شود.
  • عدم سازگاری بدن با عمل (رد پیوند)؛ سیستم ایمنی بدن گاهی اوقات الیاف مصنوعی را پس می‌زند. این عارضه ممکن است؛ منجر به خارش، التهاب یا نیاز به خارج‌کردن پیوند شود.

مقایسه کاشت ابرو با موی مصنوعی و کاشت ابرو با موی دیگران

ویژگی‌ها کاشت ابرو مصنوعی کاشت ابرو با موی دیگران
ظاهر ممکن است طبیعی به نظر نرسد طبیعی و شبیه به موی فرد
دوام دوام کمتر دوام بیشتر
زمان بهبودی کوتاه زمان بهبودی بیشتری نیاز دارد
خطر عفونت کمتر ممکن است بیشتر باشد
ریزش مو امکان دارد فرد به‌مرور دچار ریزش شود ریزش مو کمتر از روش دیگر است
سازگاری با پوست احتمال بروز واکنش‌های آلرژیک سازگاری بالا
هزینه کم هزینه بیشتری را مشمول می‌شود

مراقبت‌های لازم پس از کاشت ابرو مصنوعی

مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو با موی مصنوعی بسیار مهم است تا به بهبودی سریع‌تر و نتیجه بهتر کمک کند. شاید برایتان این پرسش پیش بیاید که آیا کاشت ابرو ترمیم دارد؟ در جواب باید گفت؛ در صورت عدم رعایت نکات زیر، عوارضی پیش خواهد آمد که فرد منجر به انجام ترمیم خواهد شد. در ادامه چند دستورالعمل کلی برای مراقبت بعدازاین عمل آورده شده است:

  1. استراحت کافی؛ بعد از عمل، به مدت چند روز استراحت کرده و از انجام فعالیت‌های شدید خودداری کنید.
  2. اجتناب از لمس ابروها؛ از دست‌زدن یا خاراندن ناحیه کاشت ابرو خودداری کنید تا از عفونت و آسیب جلوگیری شود.
  3. استفاده از داروها؛ داروهایی که پزشک تجویز کرده است را به‌دقت مصرف کنید. این داروها ممکن است؛ شامل مسکن‌ها و آنتی‌بیوتیک‌ها باشد.
  4. شستشوی ملایم؛ در روزهای ابتدایی، ناحیه ابرو را با آب و صابون ملایم شستشو دهید. از مواد شیمیایی قوی و لوسیون‌های حاوی الکل خودداری کنید.
  5. کمپرس سرد؛ برای کاهش ورم و کبودی، می‌توانید از کمپرس سرد استفاده کنید. این کار را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فواصل زمانی انجام دهید.
  6. اجتناب از نور مستقیم خورشید؛ در هفته‌های اول پس از عمل، از قرارگرفتن در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید و از کلاه یا عینک‌آفتابی استفاده کنید.
  7. عدم استفاده از آرایش؛ تا حداقل دو هفته پس از عمل، از آرایش روی ناحیه ابرو خودداری کنید.
  8. پرهیزانه غذایی مناسب؛ مصرف غذاهای غنی از ویتامین‌ها و مواد مغذی می‌تواند به بهبودی کمک کند. آب کافی بنوشید و از غذاهای سالم استفاده کنید.
  9. پیگیری با پزشک؛ به‌موقع به پزشک خود مراجعه کنید تا روند بهبودی شما بررسی شود و هر گونه نگرانی را مطرح کنید.
  10. عدم ورزش سنگین؛ تا چند هفته بعد از عمل، از ورزش‌های سنگین و فعالیت‌های فیزیکی شدید خودداری کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید در کنار سرعت‌بخشیدن به روند بهبودی، به ماندگاری کاشت ابرو نیز کمک کنید. توجه داشته باشید که همواره می‌بایست؛ توصیه‌های پزشک خود را در اولویت قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مرتبط