برای دریافت اطلاعات بیشتر از دوره نقاهت کاشت ابرو، تا پایان مقاله همراه باشید.
دوره نقاهت کاشت ابرو چقدر است؟
نقاهت کاشت ابرو، در بازه ۱۰ تا ۱۴ روزه به طول انجامیده و نیازمند احتیاط فراوان است؛ در طی دوران نقاهت پس از کاشت ابرو، پیشرفت پس از چهار ماه قابلمشاهده است. این روند روبهرشد، ابتدا با ریزش اولیه و سپس رشد موهای جدید همراه است. جالب است بدانید؛ این موها شبیه به موی طبیعی خود شما هستند. در حدود شش ماه، حالت طبیعی ابروها شکل میگیرد که به شما این امکان را میدهد تا ظاهر دلخواه خود را اصلاح کنید. در این مرحله، امکان دارد؛ فرد نیاز به اصلاحات گاهبهگاه برای حفظ ظاهری طبیعی داشته باشد.
در ماه دهم، بهبودهای قابلتوجهی مشهود است که با مراقبت صحیح برای حفظ ابروهای طبیعی و زیبا ادامه مییابد. مراقبت منظم، مانند موچین یا اپیلاسیون، به حفظ شکل ابروها کمک میکند و طول عمر آنها را تضمین میکند، هرچند که این موهای پیوندی، مقاوم هستند و بهراحتی نمیریزند. برای دستیابی به ظاهری ایدئال، بهظاهر و رشد طبیعی موهای ابرو خود بسیار دقت کنید. به راهنماییهای پزشک خود عمل کرده و به رشد موهای پیوندی رسیدگی کنید.
مراقبتهای لازم در دوره نقاهت کاشت ابرو
تنها نکتهای که در دوره نقاهت کاشت ابرو باید موردتوجه قرار گیرد؛ رعایت دستورالعملهای جراح است. این موارد، ممکن است؛ شامل روتینهای خاص مراقبت از پوست و نظارت دقیق بر خطرات احتمالی مانند ورم چشم بعد از کاشت ابرو، عفونت یا واکنشهای ناشی از بیهوشی باشد. در دوران نقاهت کاشت ابرو، اجتناب از انجام برخی فعالیتها نیز به بهبودی بهتر کمک میکند. در ادامه بهتفصیل این موارد را مورد بررسی قرار میدهیم. Eyebrow Transplantation: A Comprehensive Look Into The Procedure
عدم قرارگیری در معرض نور مستقیم خورشید
یکی از مهمترین توصیههای مراقبتی پس از پیوند ابرو، اجتناب از قرارگیری در معرض نور مستقیم خورشید است. فولیکولهای تازه پیوند شده در روزهای اولیه بسیار ضعیف بوده و اشعههای مضر خورشید میتوانند به آنها آسیب برسانند. به همین دلیل، توصیه میشود که در دوره بهبودی تا حد ممکن در خانه بمانید. چنانچه مجبور به خروج از خانه هستید، حتماً از کلاههای لبهدار استفاده کنید.
عدم تماس آب با ابروها
تماس آب با ابروها در طول هفته اول میتواند تمام تلاشهای شما را به خطر بیندازد؛ بنابراین، هرگز صورت خود را نشویید و برای چند روز پس از پیوند ابرو به دستشویی نروید.
عدم تحمیل هرگونه فشار به ابروها
ازآنجاکه ابروهای تازه پیوند شده، هنوز به محیط جدید خود عادت نکردهاند و بسیار شکننده هستند، هرگز نباید تحتفشار قرار گیرند. هر نوع فشاری، مانند خاراندن ناحیه پیوند شده یا بیاحتیاطی در حین شستشو، میتواند به فولیکولهای جدید آسیب برساند. حتی زمانی که متخصص اجازه میدهد ابروهایتان را بشویید، نباید حوله را به موهای ابرو بمالید.
عدم استفاده از محصولات آرایشی و شیمیایی
دیگر نکته مراقبتی در دوران نقاهت کاشت ابرو، ممنوعیت استفاده از محصولات آرایشی و شیمیایی تا زمان بهبودی کامل است. یکی از مهمترین جنبهها، پرهیز از رنگکردن ابروها به مدت یک ماه پس از پیوند است. پس از دوره بهبودی، میتوانید به استفاده از محصولات دلخواه خود برگردید. بااینحال، مشاوره با پزشک خود پس از این دوره همچنان ضروری است. همچنین، ادامهٔ مراجعه به آرایشگران حرفهای که در رنگکردن احتیاط بیشتری دارند و از رنگهای باکیفیت بالا استفاده میکنند، نیز توصیه میشود.
خودداری از گذاشتن کمپرس آب سرد روی ابروها
ازآنجاکه پس از پیوند ابرو، با ورم و التهاب جزئی در اطراف ناحیه پیوند شده، مواجه خواهید شد؛ میتوانید؛ برای تسریع روند بهبودی از کمپرس یخ استفاده کنید. بااینحال، اگر کمپرس مستقیماً روی ابروها قرار گیرد، فولیکولها آسیب خواهند دید. بسته یخ را در یک پارچه بگذارید و طبق دستور پزشک استفاده کنید.
پرهیز از مصرف سیگار و نوشیدنیهای الکلی
در دوره نقاهت کاشت ابرو، توصیه میشود؛ هرگز در مصرف سیگار و نوشیدنیهای الکلی افراط نکنید. اجتناب از استفاده از این مواد بهویژه در هفته اول الزامی است، زیرا هر دو میتوانند به سلامت ابروهای پیوند شده آسیب برسانند و دوره بهبودی شما را طولانیتر کنند. تنباکو سطح اکسیژن خون را کاهش میدهد و باعث کمبود اکسیژن در فولیکولهای پیوندی میشود، درحالیکه الکل خون را رقیق کرده و روند بهبود زخم را کند میکند. Nutrition before and after hair transplant surgery? – Aziz Aksöz
پرهیز از انجام فعالیتهای بدنی شدید
چنانچه پیوند طبیعی ابرو انجام دادهاید، باید برای مدتی از انجام فعالیتهای بدنی شدید و ورزش خودداری کنید. این فعالیتها فشار زیادی به گرافت و ناحیه پیوند شده وارد میکنند. علاوه بر این، فعالیت بدنی باعث عرقکردن میشود که به نوبه خود ناحیه پیوند شده را مرطوب میکند. همانطور که قبلاً ذکر شد، تماس آب با ابروهای پیوند شده در هفته اول میتواند منجر به عفونت و عوارض جدی دیگر شود.
اجتناب از کندن ابروها
اگر پس از پیوند احساس خارش در ناحیه ابرو داشتید، نباید تحت هیچ شرایطی آن را خراش ندهید. یکی از نکات مهم در دوره نقاهت کاشت ابرو این است که به خارش ابروهای خود اهمیتی ندهید.
باوجود نرخ بالای موفقیت، پیوند ابرو دارای ریسکهای خاصی است که برخی از آنها در دوران نقاهت کاشت ابرو بروز کرده و باید در نظر گرفته شوند. هرگونه شرایط پزشکی که میتواند روند بهبود را مختل کند، ممکن است خطر عوارض کاشت ابرو را افزایش دهد. علاوه بر این، باوجود تلاشهای گروه مجهز جراحی، ممکن است پس از عمل یک اسکار خطی در ناحیه اهداکننده مشاهده کنید که معمولاً پنهان است. درک این ریسکهای بالقوه بدون شک به بیماران کمک میکند تا تصمیمات آگاهانهتری بگیرند.
چه مواردی دوره نقاهت کاشت ابرو را طولانیتر میکنند؟
در دوره نقاهت کاشت ابرو، برخی از شرایط پوستی میتوانند به طور قابلتوجهی زمان بهبودی پس از پیوند ابرو را طولانیتر کنند. بهعنوانمثال، بیماران مبتلا به روزاسه یا آکنه کیستی ممکن است با قرمزی و ورم طولانیمدت مواجه شوند که منجر به افزایش زمان بهبودی میشود. همچنین، احتمال دارد اگزمای شدید محل پیوند را دچار اختلال کند و بهاینترتیب، بهبودی را مختل کند؛ کنترل این شرایط پوستی قبل از انجام پیوند برای تسهیل در روند بهبودی ضروری است.
مصرف الکل و دخانیات به دلیل نیکوتین موجود در آن، جریان خون را در ناحیه کشت شده کاهش داده و همین امر موجب کاهش روند بهبودی میشود. از طرف دیگر، پوست سالم دارای ظرفیت بالایی برای بهبودی سریع است؛ این پوست بسیار مقاوم بوده و دارای مکانیسمهای ترمیم طبیعی است که زمان بهبودی پس از این عمل را بهشدت کوتاه میکند؛ بنابراین، مراقبت دقیق از پوست قبل و بعد از پیوند ابرو امری اساسی است.