مراحل کاشت ابرو چگونه است؟
عمل پیوند ابرو معمولاً تحت بیحسی موضعی انجام میشود و بهمانند تمامی جراحیها، شامل چند گام است. در نظر داشته باشید که انتخاب درمانگاه موردنظر به همراه پزشک متخصص میبایست؛ از پیش با جستوجوی بیمار، انجام گیرد. در ادامه مراحل کاشت ابرو بهصورت زیر انجام میشود:
مشاوره
این فرایند با یک مشاوره جامع با جراح متخصص آغاز میشود. در طول این جلسه، شکل ابرو، نوع مو و انتظارات بیمار موردبحث قرار میگیرد. جراح ناحیه اهداکننده، معمولاً واقع در پشت سر، را ارزیابی میکند تا مناسببودن فولیکولهای مو را تعیین کند. در آخر، بهترین روش کاشت ابرو باتوجهبه ارزیابیهای انجام شده، انتخاب میشود.
طراحی و علامتگذاری
در گام بعدی از مراحل کاشت ابرو، شکل موردنظر ابرو با درنظرگرفتن تقارن صورت و کانتورهای طبیعی بهدقت طراحی و بر روی صورت بیمار علامتگذاری میشود.
برداشت گرافت
با استفاده از تکنیک استخراج واحد فولیکولی (FUE)، فولیکولهای موی فردی بهدقت از ناحیه اهداکننده، توسط پزشک متخصص، خارج میشوند. این روش هیچ زخم قابل مشاهدهای بر جای نمیگذارد و روند بهبودی فرد را سرعت میبخشد.
کاشت
سپس، فولیکولهای برداشت شده، با پیروی از الگوی رشد طبیعی موهای ابرو در این ناحیه کاشته میشوند. جراح هر فولیکول را در محل موردنظر قرار میدهد تا ابرویی متراکم و طبیعی به دست آید. تمامی این روند معمولاً بین ۳ تا ۴ ساعت طول میکشد.
شرایط کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک روش زیبایی است که میتواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد، اما در برخی موارد ممکن است افراد واجد شرایط کاشت ابرو نباشند یا بهتر باشد این روش را انجام ندهند. این شرایط شامل موارد زیر است:
آلوپسی
اگر شما به انواع آلوپسی مانند آلوپسی آرهآتا، آلوپسی توتالیس یا آلوپسی یونیورسالیس مبتلا هستید، امکان دارد؛ کاشت ابرو نتیجه مطلوبی نداشته باشد.
کمبود فولیکول موی اهداکننده
چنانچه فرد در ناحیه اهداکننده (منظور ناحیهای است که قرار است از آن فولیکولها گرفته شود)، مقدار کافی مو نداشته باشد؛ نمیتوانید از انواع روش کاشت ابرو استفاده کنید.
بیماریهای مزمن
افرادی که دارای بیماریهای مزمن یا مشکلات بهداشتی خاصی هستند (مانند دیابت کنترلنشده، اختلالات خونی یا مشکلات بهداشتی پوستی) میبایست؛ پیش از انجام این عمل با پزشک مشورت کنند.
مصرف داروهای خاص
برخی از داروها میتوانند بر روی بهبودی و نتایج کاشت تأثیر بگذارند. بهطورکلی، استفاده از داروهایی که ضد لختگی خون هستند؛ مانند آنتی کوآگولانتها، داروهای هورمونی و داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی، قبل از انجام این عمل، حتماً باید با اطلاع پزشک شما باشد؛ زیرا ممکن است؛ مصرف آنها در روند کاشت، مشکل ایجاد کند.
عدم رضایت از مراحل قبل
اگر از مراحل عمل کاشت ابرو، مشاوره و تستهای لازم پیش از عمل رضایت ندارید، بهتر است تا زمانی که همه چیز بهوضوح مشخص شود، صبر کنید.
سن مناسب
اگرچه محدودیت سنی خاصی وجود ندارد، اما بهتر است افراد در سنین بالای 18 سال برای انجام این روش اقدام کنند تا از بلوغ کامل نواحی مختلف صورت اطمینان حاصل شود.
عدم استعمال دخانیات و الکل
فرد چند هفته قبل و بعد از عمل، میبایست؛ از استعمال دخانیات و مصرف الکل پرهیز کند.
کاشت ابرو چقدر موفقیتآمیز است؟
برای دیدن نتایج نهایی خود حدود هشت ماه زمان نیاز است. حدود 60% از گرافتها بعد از 3-4 ماه شروع به رشد میکنند و پس از شش ماه، 25% دیگر رشد خواهند کرد. موهای نهایی حدود 7-8 ماه پس از عمل دوباره رشد خواهند کرد.