سعادت آباد ، اتوبان یادگار امام جنوب ، نرسیده به فرحزاد ، خیابان ایثارگران شمالی ، نبش البرز ۵

22221000

پاسخگویی 24 ساعته

کاشت ابرو به روش FUE | مزایا، معایب و هزینه کاشت ابرو اف یو ای

  1. Home
  2. »
  3. دانشنامه کاشت ابرو
  4. »
  5. کاشت ابرو به روش FUE | مزایا، معایب و هزینه کاشت ابرو اف یو ای
شاید شنیده باشید که با پیشرفت فناوری، روش‌های کم‌تهاجمی در جوامع پزشکی، محبوبیت یافته‌اند. روش کاشت ابرو fue، با به‌کارگیری ابزار خاص سعی در کاهش میزان تهاجمی‌بودن این عمل داشته است. کاشت ابرو اف یو ای، می‌تواند برای افرادی که درگیر آسیب فیزیکی ابرو، درمان‌های پزشکی و پرتودرمانی و اختلالات ژنتیکی هستند؛ مناسب باشد. کاشت ابرو به روش fue، مزایایی نظیر ایجاد زخم کمتر، کاهش دوره درمانی و درکل بروز عوارض کمتر نسبت به دیگر روش‌ها دارد. در ادامه جزئیات بیشتری را تشریح می‌کنیم.
کاشت ابرو به روش FUE

روش کاشت ابرو fue چیست؟

FUE، یا استخراج واحد فولیکولی، یک روش موردعلاقه برای بسیاری از جراحان پیوند ابرو است. این تکنیک شامل استخراج فولیکول‌های مو با استفاده از ابزارهای تخصصی و پیوند آن‌ها به ناحیه ابرو بوده که در آن به مو نیاز است. برخلاف روش‌های سنتی، پیوند ابروی FUE کم‌تهاجمی است و تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. زخم‌های ناشی از این روش به‌صورت نقاط ریز هستند که FUE را برای افرادی که موهای ابرو کوتاه‌تری را ترجیح می‌دهند، ایده‌آل می‌کند. Eyebrow Transplant – How It’s Done

کاندیدای کاشت ابرو اف یو ای

دلایل متعددی وجود دارد که ممکن است شما به فکر انجام پیوند ابرو به روش‌های مختلف حتی کاشت ابرو Super FUE باشید. این دلایل می‌توانند از شرایط پزشکی قبلی یا فعلی گرفته تا دلایل زیبایی‌شناختی متغیر باشند، به‌منظور افزایش اعتمادبه‌نفس و خودباوری. برخی از دلایلی که بیماران ما برای انجام پیوند ابرو انتخاب می‌کنند، شامل موارد زیر است:

  • آسیب فیزیکی؛ جراحات صورت و زخم‌های ناشی از حوادثی مانند تصادفات جاده‌ای، حوادث صنعتی، سوختگی‌های حرارتی و شیمیایی.
  • درمان‌های پزشکی و جراحی: درمان جراحی آسیب یا تومور که منجر به حذف فولیکول‌های ابرو و زخم‌های بافتی می‌شود.
  • پرتودرمانی یا شیمی‌درمانی؛ کاشت ابرو به روش fue برای سرطان نیز مؤثر بوده و می‌تواند این بیماری را که منجر به ازدست‌رفتن موهای ابرو می‌شود را کنترل کرد.
  • بیماری تریکوتیلومانیا؛ کندن مکرر ابروها و سایر موهای بدن که به آن تریکوتیلومانیا گفته می‌شود.
  • اختلالات ژنتیکی؛ عدم وجود مو در تمام قسمت‌های بدن به‌عنوان یک شرایط مادرزادی نیز می‌تواند دلیلی برای درنظرگرفتن جراحی ابرو باشد.

اکثریت‌قریب‌به‌اتفاق بیماران با ابروهای طبیعی نازک متولد شده‌اند یا به طور دائمی به ابروی خود در رژیم‌های زیبایی آسیب زده‌اند. Eyebrow Transplant UK | FUE Eyebrow Hair Transplant

هزینه کاشت ابرو اف یو ای

قیمت کاشت ابرو به روش fue، در ایران معمولاً بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان متغیر است، اما برای اطلاعات دقیق‌تر و به‌روزتر، بهتر است با کلینیک‌های مختلف تماس گرفته و مشاوره بگیرید. در نظر داشته باشید؛ عواملی نظیر شهرت و مهارت جراح، مکان کلینیک، مقدار گرافت موردنیاز، استفاده از ابزارهای خاص و حتی روش انجام عمل در تعیین قیمت نهایی تأثیرگذار هستند.

مزایای کاشت ابرو به روش fue

کاشت ابرو به روش fue از دید بسیاری از پزشکان، فواید متعددی دارد. روش FUE یک روش کم تهاجمی‌تر در مقایسه با روش‌های سنتی مانند پیوند واحد فولیکولی (FUT) است که شامل برداشتن نوار پوست سر می‌شود. این بدان معنی است که زخم کمتری ایجاد شده و بهبودی سریع‌تری دارد. روش FUE امکان قراردادن دقیق فولیکول‌های مو را فراهم می‌کند که منجر به ظاهری طبیعی‌تر در ابروها نسبت به سایر روش‌ها می‌شود. Restore Your Natural Eyebrows with FUE Hair Transplant – Reno. NV

ازآنجاکه کاشت ابرو اف یو ای شامل استخراج فولیکول‌ها به‌صورت جداگانه است؛ بیماران به زخم خطی در ناحیه اهداکننده دچار نشده و می‌توانند با موهای کوتاه بدون زخم‌های قابل‌مشاهده به‌راحتی ظاهر شود. بسیاری از بیماران با روش FUE زمان بهبودی کمتری را تجربه کرده و می‌توانند سریع‌تر به فعالیت‌های عادی خود برگردند.

روش FUE امکان استخراج مو از نواحی مختلف بدن (نه فقط پوست سر) را فراهم کرده و گزینه‌هایی برای افرادی که دارای موهای اهداکننده محدود در سر هستند، ارائه می‌دهد. این روش معمولاً عوارض کمتری نسبت به تکنیک‌های دیگر دارد؛ زیرا شامل برش‌های بزرگ‌تر نمی‌شود.

زمان بهبودی و نکات مراقبتی بعد از عمل کاشت ابرو به روش fue

به‌جرئت می‌توان گفت؛ مراقبت و بهبودی پس از پیوند ابرو به روش استخراج واحد فولیکولی (FUE)، از انجام خود عمل بسیار مهم‌تر است. ابتدا باید اشاره کرد که زمان بهبودی در روش کاشت ابرو fue، بین ۷ تا ۱۴ روز به طول انجامیده و در این مدت، احتمال دارد؛ افراد شاهد بروز عوارضی در ناحیه ابرو باشند. دقت داشته باشید؛ برای دستیابی به نتایج نهایی، به یک بازه ۶ تا ۱۲ ماهه نیاز است. مهم‌ترین جنبه بهبودی، رعایت دقیق دستورالعمل‌های خاصی است که توسط جراح شما پیشنهاد شده است. در ادامه به این موارد می‌پردازیم:

  • محافظت از ناحیه؛ از لمس، مالش یا خراشیدن ناحیه ابرو خودداری کنید. امکان دارد؛ به شما یک حفاظ محافظتی، مانند باند، برای محافظت از ناحیه پیوند داده شود.
  • اجتناب از خیس کردن ناحیه؛ برای چند روز اول، سعی کنید ناحیه پیوند شده را خشک نگه دارید. از شستن ناحیه یا قراردادن آن در معرض آب، بخار یا عرق‌کردن شدید خودداری کنید.
  • استفاده از داروها؛ وجود ناراحتی یا درد خفیف پس از عمل، طبیعی است. می‌توانید از داروهای بدون نسخه مانند استامینوفن (تیانل) به‌عنوان داروی تسکین‌دهنده استفاده کنید. از مصرف داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAIDs) مانند ایبوپروفن یا آسپرین برای چند روز اول خودداری کنید؛ زیرا ممکن است خونریزی را افزایش دهند.
  • ورم؛ ورم ملایم در اطراف ابروها می‌تواند شایع باشد. استفاده از کمپرس سرد به طور ملایم بالای ابروها (با دوری از تماس مستقیم با ناحیه پیوند شده) برای مدت کوتاه می‌تواند به کاهش ورم کمک کند.
  • تمیزکردن ناحیه؛ پس از چند روز (معمولاً حدود روز سوم)، امکان دارد؛ به شما دستور داده شود که ناحیه ابرو را به‌آرامی بشویید. از یک شامپوی ملایم بدون سولفات یا محلول سالین طبق توصیه جراح خود استفاده کنید. ناحیه را به‌طور ملایم با یک پارچه نرم بپوشانید و از مالش یا خراشیدن خودداری کنید.
  • اجتناب از آرایش؛ به مدت حداقل یک هفته یا به‌طور خاص طبق توصیه جراح، از استفاده از آرایش در ناحیه ابرو خودداری کنید. این کار به پوست اجازه می‌دهد که به‌طور صحیح و بدون تحریک بهبود یابد.
  • اجتناب از فعالیت‌های شدید؛ برای یک یا دو هفته اول، از بلندکردن اشیای سنگین، ورزش‌های شدید یا فعالیت‌هایی که ممکن است عرق‌کردن را تحرک دهند خودداری کنید؛ زیرا این کار می‌تواند به گرافت‌های در حال بهبود آسیب برساند.
  • اجتناب از قرارگرفتن در معرض آفتاب؛ ابروهای خود را از نور مستقیم آفتاب، به‌ویژه در هفته‌های اولیه محافظت کنید. در صورت خروج از منزل، از کلاه لبه‌دار یا عینک‌آفتابی استفاده کنید.
  • اجتناب از شنا؛ از شنا در استخرها، جکوزی‌ها یا اقیانوس برای چند هفته خودداری کنید، زیرا کلر و نمک می‌توانند به گرافت‌ها آسیب برسانند و خطر عفونت را افزایش دهند.
  • نظارت بر رشد؛ در چند ماه اول، ممکن است متوجه ریزش برخی گرافت‌ها شوید که طبیعی است. معمولاً رشد موهای جدید از ۳-۴ ماه پس از عمل شروع می‌شود و نتایج کامل در ۹-۱۲ ماه نمایان می‌شود.
  • مشاوره؛ برای نظارت بر بهبودی و بحث درباره هر گونه نگرانی، معاینات پیگیری با جراح خود را برنامه‌ریزی کنید. آن‌ها می‌توانند در زمینه مراقبت‌های بیشتر و ضرورت درمان‌های اضافی یا جلسات دیگر، راهنمایی کنند.

معایب روش کاشت ابرو fue

کاشت ابرو به روش fue، افزون بر برخورداری از تمامی فواید ذکر شده، نواقصی نیز در پی دارد. به‌عنوان نمونه، روش FUE می‌تواند زمان‌بر باشد؛ زیرا هر فولیکول به طور جداگانه استخراج می‌شود. یک پیوند کامل ابرو احتمال دارد؛ چندین ساعت طول بکشد. روش FUE معمولاً به دلیل دقت بالا و تخصص موردنیاز، به‌ازای هر گرافت هزینه بیشتری نسبت به سایر روش‌ها دارد. لازم به ذکر است؛ بسته به چگالی و کیفیت موی ناحیه اهداکننده بیمار، تعداد گرافت‌های قابل‌استفاده ممکن است محدود باشد و بر نتیجه کلی تأثیر بگذارد.

ریسک آسیب به فولیکول‌های مو در حین استخراج وجود دارد که می‌تواند منجر به کاهش نرخ زنده‌ماندن موهای پیوندی شود. افزون بر نکات ذکر شده، موفقیت پیوند ابروی FUE به‌شدت به مهارت و تجربه جراح بستگی دارد. تکنیک ضعیف می‌تواند منجر به نتایج نامطلوب شود. بیماران باید دستورالعمل‌های خاصی را برای مراقبت‌های پس از عمل دنبال کرده تا از موفقیت پیوند اطمینان حاصل کنند. باید توجه داشته باشید؛ این امر شامل پرهیز از به‌کارگیری برخی داروها و حتی انجام برخی فعالیت‌ها می‌شود.

موهای پیوندی امکان دارد؛ همیشه مانند موی طبیعی ابرو رفتار نکنند. این موها می‌توانند به رشد طولانی ادامه داده و ممکن است؛ نیاز به کوتاهی منظم برای حفظ شکل موردنظر داشته باشند. پیوند ابرو به روش FUE که جدیدترین روش کاشت ابرو نیز محسوب می‌شود؛ می‌تواند یک راهکار مؤثر برای افرادی باشد که به دنبال تقویت یا بازسازی ابروهای خود هستند، اما بسیار مهم است که کاندیداهای بالقوه مزایا و معایب را به‌دقت بررسی کنند. مشاوره با یک جراح مجرب و باصلاحیت برای تعیین بهترین روش متناسب با نیازها و انتظارات فردی بسیار حیاتی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *